17 Mayıs 2018 Perşembe

51. Bölge Neresidir ? Hakkındaki Söylentiler

51. Bölge (Area 51)
  İnternette az biraz takılan biri iseniz, mutlaka 51. Bölge kulağınıza takılmıştır. Peki bu '51. Bölge' neresidir? Ne gibi işler yapmaktadır?
   
51 bölge ile ilgili görsel sonucu
  Birçoğunuzun da bildiği gibi devletler tarafından yapılan bazı deneyle  halka sunulmamaktadır. Bunun sebebi bence halkın buna hazır olmayışıdır. Peki 51. Bölge nasıl bir arazide kuruludur ?
    51. Bölge, Las Vegas’ın 153 km. kuzeyinde olup Nevada test sahası ve Nellis Hava Kuvvetleri sahası ile çevrelenmiştir. İçinde bulunduğu arazi 76 km karedir. Çekilen fotoğraflarında yalnızca birkaç hangar ve çeşitli küçük yapılardan oluştuğu görülse de, yer altında büyük bir yapısı vardır. İlk başta yer üstünde olan bu bölge, daha sonra halkın ilgisi sebebiyle yer altına taşınmıştır. Yer altına taşınması halkı daha bir cezbetmiş ve ilgisini arttırmıştır.
   51. Bölge, bilinen en güçlü askeri üs olmasına karşın, yetkililer burasının varlığını hiçbir zaman kabul etmedi. Soğuk savaş yıllarında komploların yürütüldüğü bu bölge, günümüzde uzay ve uzaylılarla ilgili çalışmaların yürütüldüğü bölge olarak düşünülmektedir.
      Tabii ki bu düşünceler yoktan var olmadı. Sızdırıldığı düşünülen bazı bilgiler ve kayıtlar; gizli yeraltı tünelleri buranın sıradan bir askeri üs olmadığını kanıtlar nitelikteydi
      Ayrıca buraya 50km den fazla yaklaşırsanız , 51. Bölgenin araçları tarafından takip edilirsiniz. Daha da fazla yaklaşırsanız , sizi vurma riski vardır.

Peki burada ne yapılıyor ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder